Przedszkole Samorządowe nr 26
w Piotrkowie Trybunalskim

Jadłospis

Proszę określić gdzie leży problem:
Proszę wpisać wynik dodawania:
2 + 7 =
Link
Proszę wpisać wynik dodawania:
2 + 7 =
Numery alergenów występujących w posiłkach
  •  Zboża zawierające gluten - 1
  • Skorupiaki i produkty pochodne - 2
  • Jaja i produkty pochodne - 3
  • Ryby i produkty pochodne - 4
  • Orzeszki ziemne (arachidowe) - 5
  • Soja i produkty pochodne - 6
  • Mleko i produkty pochodne - 7
  • Orzechy - 8
  • Seler i produkty pochodne - 9
  • Gorczyca i produkty pochodne - 10
  • Nasiona sezamu i produkty pochodne - 11
  • Dwutlenek siarki - 12
  • Łubin - 13
  • Mięczaki - 14
                Jadłospis
Poniedziałek: 11.10.2021
Zestaw śniadaniowy:  chleb firmowy z masłem, sałata, rzodkiewka, serek naturalny, szynka biała, kakao (1,7)
Obiad:  pomidorowa z ryżem, ziemniaki, udko pieczone, fasolka szparagowa, sok jabłkowy (1,7)
Podwieczorek: budyń śmietankowy z sokiem malinowym (7)

Wtorek: 12.10.2021
Zestaw śniadaniowy:  bułka z masłem, sałata, ogórek zielony, serek Twój smak, pasztet drobiowy,  kawa (1,7)
Obiad:  zupa fasolowa, pierogi z serem, ananasy,  sok jabłkowy (1,3,7)
Podwieczorek:  kanapka z masłem, paluszki na gorąco, ketchup, herbatka owocowa (1,7)

Środa: 13.10. 2021
Zestaw śniadaniowy:  chleb pełnoziarnisty z masłem,  sałata, papryka, jajecznica ze szczypiorem, kiełbasa dębicka,  kawa(1,3,7)
Obiad:  barszcz ukraiński, ryż z wody, medaliony hiszpańskie, jabłka,  sok jabłkowy (1,7)
Podwieczorek:  kanapka z kremem czekoladowym, mleko (1,7)   

Czwartek: 14.10.2021
Zestaw śniadaniowy:   chleb pszenny  z masłem, sałata, pomidory, serek Capresi, schab wiśniowy,  kakao (1,7)
Obiad :  szczawiowa z grzankami, ziemniaki, kotlety schabowe, mizeria, sok jabłkowy (1,3,7,9)                   
Podwieczorek: kisiel malinowy z bitą śmietaną, gruszki (7)

Piątek: 15.10.2021
Zestaw śniadaniowy:  bułka  z masłem, sałata, rzodkiewka, jajka, kiełbasa szynkowa,  kawa  (1,3,7)
Obiad:  pieczarkowa z makaronem, ziemniaki, paluszki rybne, marchewka z jabłkiem, sok jabłkowy  (1,4,7,9)
Podwieczorek: jogurty owocowe, chipsy jabłkowe (7)
 
Wykaz składników dostępny u intendenta przedszkola w dokumentacji HACCP w dziale opis produktów